Digital Customer Care Company biedt u de mogelijkheid om te werken met dedicated agents, waarbij gekwalificeerde en betrokken agents uitsluitend voor u en uw opdracht werken. Onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers zijn gewend om in korte tijd nieuwe informatie te verwerken en zich snel nieuwe systemen eigen te maken. Daarnaast worden zij continu getraind om uw klant professioneel en servicegericht te woord te staan en alle eerstelijns vragen van uw klanten te beantwoorden.

Dedicated teams

Wij stellen het ideale team van operators voor u samen om zo goed mogelijk aan uw wensen en behoeften te voldoen. De dedicated agents worden uitsluitend getraind om via de verschillende digitale kanalen klantvragen te beantwoorden en producten te verkopen namens uw organisatie. Zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf; u kunt erop vertrouwen dat de operators weten wat er in uw organisatie speelt. Ze kennen uw bedrijf, de branche en de kennisbank waarmee de klantvragen beantwoord worden. De kennisbank kunt u op ieder moment van de dag aanpassen, zodat agents uw klanten van de juiste informatie kunnen voorzien en actuele wijzigingen direct kunnen doorgeven. De expertise van de dedicated agents groeit met elke vraag die ze van uw klanten beantwoorden en u bent verzekerd van een professionele klantenservice.

Effectief en professioneel klantcontact

Onze dedicated agents verzorgen op een professionele wijze de dienstverlening en werken zowel voor grote als kleine organisaties. Denk aan MKB bedrijven, webwinkels en multi channel platformen. Met de inzet van onze dedicated agents kunt u uw klantcontact en relatiebeheer goedkoper, effectiever en professioneler te benutten.