Van het selecteren van de beste live chat software voor uw behoeften tot het realiseren van klantspecifieke integraties. Digital Customer Care Company begeleid u in het hele proces van het opzetten van live chat voor uw klantenservice. We kunnen dit u ook voor het grootste deel uit handen nemen.

Hierbij komen verschillende aspecten kijken, bijvoorbeeld het ontwerp van het chatvenster. Het is belangrijk dat deze er niet als een vreemd object uitziet, maar juist bij uw website past zodat uw bezoekers deze vertrouwen en gaan gebruiken.

Of misschien wilt u live chat naadloos laten integreren met een specifiek onderdeel van uw website. Bijvoorbeeld met de winkelwagen zodat u winkelende websitebezoekers gemakkelijker kunt helpen. Of met uw CRM-systeem zodat u gemakkelijker kunt schakelen tussen het gesprek met de klant en zijn gegevens.

Ons implementatieteam werkt met elke nieuwe klant om live chat succesvol uit te rollen. Gedurende de initiële optimalisatieperiode zorgen we ervoor dat live chat aan uw verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft. Zo werken wij er hard aan om een gezonde ROI te behalen: we genereren leads, verhogen de conversie en de klanttevredenheid en verlagen de kosten.

Onze implementatie- en consultancydiensten zijn geschikt voor alle bedrijven. Zo werken we met bedrijven die met live chat willen beginnen maar ook met bedrijven die het al inzetten en een meer op maat gemaakte oplossing willen.

Wilt u meer weten? Neem dan eens contact met ons op zodat we u een offerte op maat kunnen sturen.

Heeft u een bedrijf met klantenservice, maar…  

  • heeft u nog nooit live chat ingezet?
  • heeft u live chat, maar integreert het niet goed met uw website?
  • wilt u het chatvenster design aan passen aan uw huisstijl?
  • heeft u hulp nodig bij het grootschalig inzetten van live chat?

Wij zijn u graag van dienst!

We bieden u:

Projectmanagement

We helpen u om live chat tijdig en op de juiste manier in te voeren.

Expertise

We weten welke data er gemeten moet worden en hoe.

Implementatie

We bieden implementatie van proactieve chat op uw website.

Advies

We geven advies over personeelscapaciteit, efficiëntie en conversies.

Roos

Digital Customer Care Company heeft Makelaarsland een extra mogelijkheid voor klantcontact geboden, die bij ons én bij onze huizenverkopers zeer in de smaak valt. Makkelijk in gebruik, snelle support en er wordt goed meegedacht van uit Digital Customer Care Company! 

Roos van Schaijk – Makelaarsland

Foto-Peter-Luijbregts-1

Hoewel HPE al 10 jaar live chat op haar sites aanbiedt, wisten wij dat het kanaal nog effectiever ingezet kon worden. Ik heb uiteindelijk Digital Customer Care Company ingehuurd vanwege haar expertise in live chat en rijke ervaring met dit kanaal. Aan het eind van het adviestraject is het aantal leads uit chats met 108% toegenomen ten opzichte van het begin van het project. Dit is een fantastisch resultaat!

Peter Luijbregts – Hewlett Packard Enterprise