Klantenservice in het Duits uitbesteden

Klantenservice in het Duits uitbesteden

Nederlanders staan erom bekend veel talen te spreken. Dat is ook niet geheel onlogisch, want onze geografische ligging is ideaal om zaken te doen met het buitenland. En met Duitsland vlakbij (en zo ook landen als Zwitserland en Oostenrijk) is de kans aanwezig dat u al zaken doet met onze oosterburen. Of dat u dit in de toekomst gaat doen, wanneer uw bedrijf groeit.

Producten zijn namelijk heel gemakkelijk verstuurd binnen Europa. Daarnaast is Duitsland een groot land, waar kennis van de Engelse taal nog wel eens tekortschiet. Daarom is Duitse klantenservice bieden niet alleen een fijne extra service voor bedrijven die Duitstalige klanten hebben, het is misschien zelfs wel cruciaal om deze klanten tevreden te houden.

Als u nog twijfelt of klantenservice bieden in het Duits voor uw bedrijf iets toevoegt, beseft u zich dan dat dit uw bereik aanzienlijk kan vergroten. En bij Digital Customer Care Company kunnen we u de kans niet ontnemen om uitstekende klantenservice te bieden aan ál uw klanten, waar ook ter wereld.

Want wist u dat er in gebieden van landen als Frankrijk, Italië, Luxemburg, België, Roemenië, Hongarije en zelfs Denemarken ook Duits gesproken wordt als eerste taal? Er zijn zelfs kleine gebieden in Midden- en Latijns-Amerika en Afrika te vinden waar Duits gesproken wordt. U ziet dus hoe handig het kan zijn om deze taal te beheersen.

Bij Digital Customer Care Company bieden we naast Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees en Duits overigens ook klantenservice in het Frans! Dat is handig voor wanneer uw bedrijf actief is in landen waar Frans gesproken wordt.

Live chat uitbesteden

Digital Customer Care Company biedt extra capaciteit en flexibiliteit in krappe tijden en personeel met de juist vaardigheden. Kan uw klantenservice wel wat hulp gebruiken? Besteed live chat aan ons uit!
Lees verder...
Klantenservice uitbesteden

Telefonische klantenservice uitbesteden

Op zoek naar manieren om uw bedrijf een concurrentievoordeel te geven? Onze inbound callcenter diensten kunnen uw bedrijfsprocessen transformeren terwijl u meer winst behaalt.
Lees verder...

Webcare uitbesteden

Digital Customer Care Company neemt graag het stukje online klantenservice van u uit handen. We houden alle social media kanalen en WhatsApp in de gaten en reageren direct.
Lees verder...