Klantenservice uitbesteden

Digital Customer Care Company is een toonaangevend contact center met klantenservicemedewerkers die voor een verscheidenheid van opdrachtgevers werken.

Inkomende call center diensten voor het uitbesteden van uw klantenservice

Onze inkomende call center diensten bieden de ideale oplossing voor het uitbesteden van uw klantenservice. We begrijpen dat klantinteractie van essentieel belang is en dat telefonisch contact vaak de voorkeur heeft. Het stelt klanten in staat om snel en persoonlijk hun kwesties te bespreken met onze vriendelijke klantenservicemedewerkers, in plaats van het invullen van een contactformulier.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Niet alle bedrijven hebben de tijd en middelen om een goed uitgerust, meertalig inkomend callcenter op te zetten. Dat is waar wij van toegevoegde waarde zijn. Met onze inkomende callcenter diensten helpen we bedrijven bij het afhandelen van de problemen van hun klanten en het bieden van een uitstekende klantervaring, en dat alles in meerdere talen! Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van het uitbesteden van hun inbound callcenter.

Onze missie

Onze missie is om op maat gemaakte klantenservice-oplossingen te bieden die perfect passen bij uw organisatie. Als u meer tijd wilt besteden aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen, kunt u het beantwoorden van telefoongesprekken, het afhandelen van chats, directe berichten op sociale media en e-mails overlaten aan onze professionele klantenservicemedewerkers. We ondersteunen niet alleen telefonische kanalen, maar ook andere communicatiekanalen.

Schaalbare inbound klantenservice afgestemd op uw behoeften

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we geen standaardoplossingen voor inbound klantenservice. In plaats daarvan ontwikkelen we een specifieke aanpak die aansluit bij uw branche en organisatie.

U kunt erop vertrouwen dat onze agents die de inkomende gesprekken afhandelen uw klanten voorzien van nauwkeurige informatie en de meest geschikte oplossingen voor hun problemen bieden.

Waarom uw klantenservice uitbesteden?

Als u op zoek bent naar flexibel en efficiënt beheer van inkomende oproepen, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze diensten verbetert u de klantrelatie, bespaart u tijd, verlaagt u operationele kosten en verhoogt u natuurlijk uw omzet. Met ons als uw partner lost u de problemen van uw klanten snel en gemakkelijk op.

Profiteer van de voordelen van het uitbesteden van uw klantenservice en laat ons uw betrouwbare partner zijn bij het beheren van uw inkomende oproepen en klantinteractie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze inkomende call center diensten.

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Wij ontlasten u van klantverzoeken door het klantenserviceteam te managen, back-office routine uit handen te nemen en emotionele rust te geven.

Waarom Digital Customer Care Company?

Onze passie

Onze passie is het helpen van klanten. Dit is dan ook onze kernactiviteit.

Uitstekende klantervaring

We werken met een professioneel team die met een gedegen training uw klanten te woord staan en zo een uitstekende klantervaring leveren.

Service Level Agreement

We hebben de zwaarste SLA in de branche. We garanderen een maximale reactietijd van 30 seconden. Zo niet, dan krijgt u van ons geld terug!

Leren & verbeteren

Agents verbeteren voortdurend hun vaardigheden en blijven op de hoogte van uw producten.

Meertalig

We werken met een internationaal team en leveren onze diensten in het Nederlands, Vlaams, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans.

Omnichannel

We ondersteunen vele communicatiekanalen, waaronder e-mail, Facebook, Twitter, Whatsapp en natuurlijk live chat.

Ruime openingstijden

We zijn 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar!

Geoptimaliseerd voor webshops

Pre-selling, upselling, cross-selling, orderverwerking, retouren en alle andere activiteiten voor webshops.

De uitzonderlijke agenten van Digital Customer Care Company zorgen ervoor dat onze klanten zich gewaardeerd en verrukt voelen en zetten een nieuwe standaard voor zorg in de cosmetische industrie.

Karel Videcký – Bloom Organics

Met Digital Customer Care Company kunnen we onze internationale websitebezoekers beter en sneller van dienst zijn. Dit maar liefst 7 dagen per week, 24 uur per dag en in 5 verschillende talen!

Johan van de Water – Nooteboom Trailers

Digital Customer Care Company stelt bezoekers in onze webshop in staat om met ons bedrijf contact te hebben tijdens maar ook buiten kantoortijden. We maken gebruik van hun professionele agents die op vragen van onze bezoekers reageren en ze tot klanten proberen te converteren en dus onze conversie verbeteren. 

Nico Veldkamp – EP

Als een Amerikaans bedrijf dat uitbreidt naar Europa, hadden we een sterke partner nodig met de mogelijkheid om gesprekken in meerdere talen op een professionele manier af te handelen. We vonden Digital Customer Care Company en tot nu toe doen ze geweldig werk.

Ricardo Correia – Strider Bikes

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van de klantenservice

Het uitbesteden van uw klantenservice biedt verschillende voordelen. U kunt profiteren van gespecialiseerde kennis en ervaring van professionele klantenservicemedewerkers. Het verlaagt uw operationele kosten, omdat u geen eigen callcenter hoeft op te zetten en te onderhouden. Bovendien kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en bedrijfsgroei, terwijl uw klantenservice efficiënt wordt afgehandeld door experts.

Onze focus ligt op het bieden van een superieure klantervaring. We werken nauw samen met u om uw specifieke behoeften en merkwaarden te begrijpen. Onze goed opgeleide en vriendelijke klantenservicemedewerkers zorgen voor professionele en persoonlijke interacties met uw klanten. We streven naar nauwkeurige informatievoorziening en het bieden van passende oplossingen voor hun vragen en problemen.

We begrijpen het belang van vertrouwelijkheid en gegevensbeveiliging. Daarom implementeren we strikte maatregelen om de privacy van uw klantgegevens te waarborgen. We hanteren geavanceerde beveiligingsprotocollen en volgen de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. U kunt erop vertrouwen dat uw klantgegevens veilig worden behandeld.

Onze klantenservice-oplossingen zijn zeer schaalbaar. We begrijpen dat uw bedrijf kan groeien en dat uw behoeften veranderen. Daarom passen we onze diensten flexibel aan op basis van uw vereisten. Of u nu een klein bedrijf bent dat gestaag groeit of een groot bedrijf met piekperiodes, we kunnen de capaciteit en middelen leveren die passen bij uw groeiende behoeften.

We bieden gedetailleerde rapportages en statistieken over de prestaties van uw klantenservice. U krijgt inzicht in belangrijke prestatie-indicatoren, zoals gemiddelde responstijd, klanttevredenheidsscores en afhandeling van klachten. We werken samen om relevante KPI’s vast te stellen en zorgen ervoor dat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden van de prestaties, zodat u de efficiëntie en effectiviteit van uw klantenservice kunt beoordelen.

Ja, het uitbesteden van uw klantenservice kan kosteneffectief zijn. U hoeft geen investeringen te doen in infrastructuur, technologie en personeel voor een intern callcenter. U betaalt alleen voor de daadwerkelijk verleende diensten op basis van uw behoeften. Hierdoor kunt u besparen op operationele kosten en profiteren van de schaalbaarheid en efficiëntie van een gespecialiseerde externe klantenservicepartner.

Als u uw klantenservice uitbesteedt, kunnen we flexibele werktijden aanbieden die passen bij uw behoeften. We kunnen dekking bieden buiten kantooruren en tijdzones, zodat uw klanten altijd ondersteuning krijgen, zelfs buiten reguliere werktijden. Dit zorgt voor een verbeterde klanttevredenheid en een hogere beschikbaarheid van uw klantenservice.

De tijd om uw klantenservice uit te besteden en operationeel te maken kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van uw vereisten. Het opzetten van een gestroomlijnde overgang en het trainen van ons team om uw specifieke behoeften te begrijpen, kan enige tijd in beslag nemen, echter maximaal 5 weken. We streven er echter naar om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en zorgen voor een soepele overgang naar onze diensten.

We werken nauw met u samen om uw bedrijfsinformatie en producten volledig te begrijpen. We zorgen voor uitgebreide training van onze klantenservicemedewerkers, inclusief specifieke kennis over uw bedrijf en producten. Door regelmatige communicatie en updates blijven we op de hoogte van eventuele wijzigingen of nieuwe ontwikkelingen, zodat we uw klanten adequaat kunnen ondersteunen met up-to-date informatie.

Ja, u kunt uw klantenserviceprocessen en -procedures aanpassen en integreren bij het uitbesteden. We werken samen met u om een naadloze integratie te realiseren en ervoor te zorgen dat onze werkwijze aansluit bij uw bedrijfscultuur en -richtlijnen. We kunnen uw bestaande processen overnemen en aanpassen om een consistent en coherent klantenservice-ervaring te bieden aan uw klanten.

We begrijpen het belang van merkconsistentie. Daarom werken we nauw met u samen om uw merkwaarden, bedrijfscultuur en stem te begrijpen. Onze klantenservicemedewerkers worden getraind om op te treden als een verlengstuk van uw merk en uw klanten op een manier te benaderen die past bij uw bedrijf. We passen onze communicatiestijl en richtlijnen aan om de gewenste merkbeleving te creëren.

Het omgaan met klachten en escalaties van klanten is een belangrijk onderdeel van onze klantenservice. We hebben geavanceerde escalatieprocessen en protocollen om ervoor te zorgen dat eventuele klachten of problemen snel en effectief worden opgelost. Ons doel is om de tevredenheid van uw klanten te waarborgen en hen een positieve ervaring te bieden, zelfs bij moeilijke situaties.

We begrijpen dat bedrijven te maken kunnen hebben met seizoensgebonden pieken in de klantenvraag. We bieden flexibiliteit en schaalbaarheidsopties om aan deze fluctuaties te voldoen. U kunt rekenen op onze capaciteit om op te schalen tijdens drukke periodes en om de benodigde middelen te leveren om aan de vraag te voldoen. Dit stelt u in staat om de service consistent te handhaven, ongeacht het volume van de klantenvraag.

Een goede communicatie tussen uw interne teams en onze klantenservicemedewerkers is essentieel. We stellen heldere communicatielijnen en samenwerkingsprotocollen op om ervoor te zorgen dat de informatie-uitwisseling soepel verloopt. We organiseren regelmatige meetings en bieden de mogelijkheid voor directe communicatie, zodat we op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen, updates of specifieke klantverzoeken.

We streven ernaar om klantenserviceverzoeken zo snel mogelijk af te handelen. De exacte responstijd hangt af van verschillende factoren, zoals het kanaal waarlangs het verzoek binnenkomt en de SLA die we hebben afgesproken. We hanteren efficiënte processen en prioriteren dringende verzoeken, zodat uw klanten tijdig worden geholpen en tevreden blijven.