Klantenservice in het Frans uitbesteden

Nederlanders staan erom bekend veel talen te spreken. Dat is ook niet geheel onlogisch, want onze geografische ligging is ideaal om zaken te doen met het buitenland. En met Frankrijk vlakbij (en zo ook landen als Zwitserland en België), is de kans aanwezig dat u al zaken doet met onze oosterburen. Of dat u dit in de toekomst gaat doen, wanneer uw bedrijf groeit.

Producten zijn namelijk heel gemakkelijk verstuurd binnen Europa. Daarnaast is Frankrijk een groot land, waar kennis van de Engelse taal nog wel eens tekortschiet. Daarom is Franse klantenservice bieden niet alleen een fijne extra service voor bedrijven die Fransstalige klanten hebben, het is misschien zelfs wel cruciaal om deze klanten tevreden te houden.

Als u nog twijfelt of klantenservice bieden in het Frans voor uw bedrijf iets toevoegt, beseft u zich dan dat dit uw bereik aanzienlijk kan vergroten. En bij Digital Customer Care Company kunnen we u de kans niet ontnemen om uitstekende klantenservice te bieden aan ál uw klanten, waar ook ter wereld.

Want wist u dat er in gebieden van landen als Canada ook Frans gesproken wordt als eerste taal? Er zijn zelfs grote gebieden in Afrika zoals Congo-Kinshasa en Madagaskar te vinden waar Frans gesproken wordt, maar natuurlijk ook in buurland België. U ziet dus hoe handig het kan zijn om deze taal te beheersen.

Franse klantenservice is zó toegevoegd aan live chat. Hiervoor hoeft u weinig méér te doen dan ons te helpen met wat technische termen van uw bedrijf en producten. Bij Digital Customer Care Company bieden we, naast Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans en Frans overigens ook klantenservice in het Duits! Dat is handig voor wanneer uw bedrijf actief is in landen waar Duits gesproken wordt.