Omzet verhogen

Zoals u op onze andere pagina’s misschien al heeft gelezen richten wij ons bij Digital Customer Care Company op het uit handen nemen van de digitale klantenservice. Maar we bieden veel meer dan alleen klantenservice. Zo werken we bijvoorbeeld heel graag actief mee aan het verhogen van de omzet voor onze klanten. Hoe we dat doen? Met leadgeneratie.

Leadgeneratie is voor veel bedrijven een cruciaal aspect van een gezonde bedrijfsvoering.  Om het goed te doen moet er echter wel de nodige tijd in gestoken worden. Helaas hebben veel bedrijven de mankracht niet om elke potentiële klant persoonlijk te woord te staan om te bepalen of er een serieuze interesse bestaat voor de producten of diensten. Het uitbesteden van leadgeneratie is dan een efficiënte oplossing.

Arrow people

Beoordelen

We handelen het eerste klantcontact af en kunnen zo beoordelen of de bezoeker een potentiële klant is.

Screenen

We screenen potentiële klanten door gerichte vragen te stellen en beoordelen wie écht geïnteresseerd is.

Selecteren

Van de serieus geïnteresseerden verzamelen we contactgegevens en wensen.

Leads

Deze leads sturen we door naar uw verkoopmedewerkers, die er dan verder mee aan de slag kunnen.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat bedrijven efficiënter kunnen werken. Ons personeel is erop getraind om geïnteresseerde bezoekers en gebruikers te herkennen en kunnen u daarom leads van hoge kwaliteit leveren. Zo bent u geen tijd kwijt aan websitebezoekers en gebruikers die u uiteindelijk niets opbrengen en kunt u de bezoekers en gebruikers die wel interesse hebben de juiste producten verkopen en misschien zelfs aanvullende producten verkopen.

Wilt u een voorbeeld zien van hoe we dit doen? We hebben een case study gemaakt voor een van onze klanten. Lees hier hoe we leads genereren voor onze klant Kroftman.

Heeft uw bedrijf ook moeite met het genereren van leads? Neem dan snel contact met ons op en we helpen u graag.