Meertaligheid

Nederland is een internationaal land waar veel mensen tijdelijk verblijven voor werk en/of de taal nog niet volledig beheersen, vooral in de Randstad. Ook kan het zijn dat u zaken doet, of wilt gaan doen, met klanten in het buitenland. Het is daarom belangrijk om op zijn minst ook klantenservice in het Engels aan te bieden.

Daarnaast andere talen aanbieden is een extra service die uw anderstalige klanten zeker zullen waarderen. Het is daarom belangrijk om te onderzoeken waar uw klanten vandaan komen. Op die manier kunt u de juiste talen aan uw klantenservice toevoegen.

Een meertalige website is een goede start om over te gaan op meertalige klantenservice. Wanneer de klant zelf een taal kan selecteren, ziet u welke talen vaak gekozen worden. Het verzamelen van website data of een enquête zouden ook manieren kunnen zijn om achter de taalbehoeften van de klant te komen.

Wat de reden ook is dat uw klanten andere talen spreken, u moet er wel het juiste personeel voor kunnen vinden. En dat kan nog wel eens lastig zijn.

Klantenservice uitbesteden in meerdere talen

Digital Customer Care Company is altijd op zoek naar klantvriendelijke mensen met een talenknobbel. Zo hoeft u die medewerkers niet zelf op te zoeken. We bieden naast het Nederlands en het Vlaams onze klantenservice in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans en we werken eraan om binnenkort ook andere talen aan dit rijtje toe te voegen.

Als u niet weet welke talen voor u handig zijn om toe te voegen aan de klantenservice, kunnen we dat samen met u bekijken. Neemt u daarvoor eens contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u alles uit uw bedrijf en de markt haalt.

Verruim uw afzetgebied

Veel bedrijven opereren vandaag de dag ook internationaal. Internationaal zakendoen vergroot de markt aanzienlijk want Nederland is ‘maar’ een klein land. En een grotere markt vergroot ook de kans op succes.

Het is daarom belangrijk om ook klanten buiten Nederland in hun eigen taal te woord te kunnen staan. We bieden dan ook klantenservice in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans aan.