We hebben servicepakketten die voor elke bedrijfsgrootte geschikt zijn

Ongeacht wat uw organisatie nodig heeft, stellen wij een voorstel op dat bij uw organisatie past. We verwachten dat u enthousiast zult zijn over de manier waarop onze agents met uw websitebezoekers en social media gebruikers conversaties aangaan, uitstekende klantenservice leveren en warme leads voor uw organisatie genereren.
Outsourcing vanaf
999
per maand
Neem met ons contact op
Inclusief proactieve chats
Ondersteuning in 6 talen
Optioneel: Service Level Agreement
Contact center software inbegrepen
Toegang tot dashboard inbegrepen
Maandelijkse rapportages op maat zijn inbegrepen
Contractduur vanaf 1 maand

Wat doen jullie precies?

Digital Customer Company heeft een toonaangevend digitaal contact center met webcare agents die voor een verscheidenheid van opdrachtgevers werken, van retailers tot ICT bedrijven tot onderwijsinstellingen en autodealers.

Zijn jullie duur?

Niet per conversatie. Het opzetten van een webcare en/of chat team is een dure aangelegenheid. U moet denken aan in ieder geval een hele FTE. Wilt u ook ‘s avonds en in het weekend digitale klantenservice bieden, dan heeft u minstens 3 FTE’s nodig. De kosten rijzen bij zelf doen dan ook snel de pan uit.

Hoe komen jullie dan aan onze productkennis?

Wij investeren veel in training en de kennisoverdracht. Lees hier er alles over.

Welke talen ondersteunen jullie?

Wij voeren gesprekken in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Op welke tijden staan jullie onze bezoekers te woord?

Wij zijn online van 7 uur ‘s ochtends tot middernacht, 7 dagen per week. Op sites met veel bezoekers uit andere tijdzones kunnen wij desgewenst 24/7 online zijn.

Dedicated teams

Indien u een dedicated team wilt, neem dan met ons contact op voor een offerte op maat. De volumekortingen lopen op tot 75%!

Pay for Performance

In plaats van per conversatie te betalen kunt u ook, indien van toepassing, per lead of per order betalen. Neem met ons contact op om een prijs per lead (of CPS) te ontvangen.

Service Level Agreement

Onze service level agreement bestaat uit het volgende. We garanderen een responstijd van maximaal 30 seconden op een inkomende chat. Bovendien garanderen wij dat onze dienstverlening 99,9% van de tijd beschikbaar zal zijn. En tenslotte garanderen wij een minimale klanttevredenheid van 95%! Als wij dit allemaal niet halen, betalen wij een deel van het maandbedrag terug.

De grote letters

We runnen een transparant bedrijf. We willen u erop attenderen dat het in uw belang is om ons op de hoogte te houden van grote marketing- of reclamecampagnes, zodat we het aantal agents kunnen afstemmen op het te verwachten webverkeer. We kunnen alleen de gegarandeerde responstijd en uptime aan onze klanten bieden die ons minstens 7 dagen van tevoren op de hoogte stellen van grote marketingcampagnes.

Alle bedragen zijn exclusief BTW. Abonnementen worden vooruit gefactureerd. Overige kosten, zoals additionele leads en conversaties, worden per maand achteraf gefactureerd.

Heeft u nog vragen? Neem met ons contact op.